6/13/2007

Çok ilginç yaa bazı insanlar gerçekten çok ilginç.tek yaptıkları küçücük beyinleri ve sığ fikirleriyle ortalıkta dolaşıp çevrelerinde gördüklerini bu tutarsız ve mantıksız kriterlerine göre sınıflandırmak olan insanlardan bahsediyorum.sırf sınıflandırmakla kalmayıp yargılayan,sinir bozan,ruhumuzu daraltan insanlardan. “kız tek başına mı takılıyor taksimde,hem de haftada bir içki de içiyor.biipbipbip kafamdaki saçma sapan sinyaller hadi gelin bu kızı bir sınıfa koymalıyım,hmm evet evet bu kız kesinlikle alkolik ve basit olmalı,üstelik virüs gibi bütün kızları kendine benzetip onları da bozabilir,hooop atalım bakalım minik beynimizin bi köşesine,hah olmuşken tam olsun bir de laf atalım bu kıza,dur dur kalbini kırmadan olmaz şimdi”. “hmm bi kız daha gördüm sanki biipbibip ama dur bu kızın sevgilisi var sanırım,değerlendirmemi buna göre yapmalıyım,sevgilisi-sahip çıkanı varsa bu kız kesin çok aklı başındadır,yanlış yapmaz,istediği boku yiyebilir zira kalbimin tahtına çoktan oturdu hmm bu kızı daaaa sanırım kusursuz insan kategorisine koymam lazım.” Bu iki örnek çok yüzeysel ve oldukça da kişisel olmuş olabilir ama son zamanlarda bu durum canımı sıkmaya başladı.

Bakın şimdi sevgili mini mini beyinler,bir kadın yalnız olabilir,kendi kararlarını veriyor ve aklına esen her şeyi yapıyor olabilir,sizin onu yargılamaya,rahatsız etmeye hakkınız yok. bu saatten sonra aklınıza kazınmış harika fikirlerinizin değişmeyeceğine eminim,istediğiniz kişiyi istediğiniz sınıfa koyabilir,ondan iğrenebilir,onu karantinaya almak bile isteyebilirsiniz (ki başkalarını da kirletmesin!!).bu konuda maalesef yapabileceğim bir şey yok ama gözünüzü seveyim o güzel fikirlerinizi kendinize saklayın. Sinirleri bozmayın.

10 comments:

ferhat can said...

türbanlılar } evliler } nişanlılar } sevgilisi olanlar } yanlızlar } dullar

şeklinde bir sıralama var o öküzlerin kafasında.

ve o öküzler öyle sandığımız kadar uzakta değiller.

taksim mera gibi mesela. geviş getirenler bile var. adam o kadar benimsemiş.

ferhat can said...

} - namusludur işareti.

zat-ı şahane said...

kim üzdü seni bebişim :( bodrum güzelim kim sıktı canını? söyle ben de üziim onları..

Emir Bey said...

biraz alkolik biraz da hafif meşrepsin melis =))) bunu kabul et :D biraz da nasıl desem alevli eehahzhaz =)

melis said...

ferhatt : bu diyarlarda dul olmak çok zor.

zat-ı şahanem : günsum ben sana üzmen gerekenler listesini hemen ulaştırıcam. çok üz ama, kahret onları.

emir : al işte! "çok sevmekten vazgeçtiğin anda dövünce içinin yağlarını eriticek adamlar" listesinde ön sıraları zorluyorsun emirim :)

Anonymous said...

çoğu postunu okudum, fotograflarını gördüm. senin gibi bir kızın nasıl sevgilisi olmaz bu posttan sonra işte onu aklım almadı.

Elsa said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

hem bence bu mini mini beyinler olduktan sonra bir kadının namuslu oldugu bir erkekle nikahı olmadıgı sürece anlaşılmayacaktır. sen göründüğü kadarıyla güçlü bir kadına benziyorsun zaten, her halukarda kendi kararlarını kendin vermekten vazgecmeyecegini hesaba katarsak, bu baskıdan ve kötü bakışlardan kurtulman zor olucak. ama bence güçlü bir kadın olmak herseye değer, fazla takma kafana mini mini beyinleri.

Hanife said...

çok sinirlenmişiz sanırsam ama sinirlenmeyecek gibi de değil ki haklısın yani.Bir sınıfa bile dahil olamayan insanların başka insanları sınıflandırması işte.Ne kadar olabilir ki...

obirmarka said...

İşte geldim burdayım; ustayım ben bu işte ustayım :))) Söyle guzum; dertler derya olsun zaten arıcam ben seni birazdan; derdine tasana gurban olam ben senin (burda rte'nin ayına yıldızına gurban olamından etkilendim) :))) Kim üzmüş benim melomu söyle bakam (Bu platformdan değil tabii) :)))